dimecres, 13 de maig del 2015

Li diuen paella i no ho és.

Este apartat que vos presente és possiblement el que més ganes tenia de fer, per això serà permanent en este blog. Estic fart de trobar-me autèntiques aberracions que algunes persones massa atrevides tenen el valor d'anomenar paella, arròs a banda o arròs negre. Este post estarà en continua actualització, publicaré fotografies que he anat col·leccionant. Al mateix temps espere la vostra col·laboració. Podeu anar enviant-me totes aquelles barbaritats que vos trobeu al carrer o a la xarxa. 

Que és susceptible de ser considerada una aberració arrossera? Quines elaboracions són mereixedores d'estar en esta secció? Vos deixe alguns exemples molt aclaridors, no cal tindre cap estrela Michelin ni haver guanyant Master Chef per reconèixer que són atemptats gastronòmics.

                                                                 
 Paella valenciana amb titot, promocionada per un cuiner mediàtic,  una creació aberrant. 

No cal cap comentari

Un mussol de pinya rodejat d'unes cigales valentes, com l'autor
d'esta garrulada

Desbordant

On està l'arròs?

Sushi Paella. Açò es passar-se "fusionant"
Pizza Paella: Possiblement lo més criminal que he trobat
Este arròs negre està cuinat amb motiu de Halloween.
 Està molt aconseguit perquè el dia que el vaig trobar me costà dormir.

Arròs amb xoriço,xistorra, gambes, cloxines, pessols...


Simpement lamentable